Selvää säästöä lämmityskuluissa – täsmälämpöä silloin kun sitä tarvitset

Ceraheat-lämmitin tuo täsmälämpöä nopeasti kohteeseen silloin, kun sitä tarvitaan. Säästöä syntyy, kun koko tilaa ei tarvitse jatkuvasti lämmittää – kiinteistön peruslämpö voidaan pitää alhaisena ja nostaa tarvittaessa nopeasti halutulle tasolle.

Huonetiloissa lämmön säätö tapahtuu mukavasti ja helposti tavallisen elektronisen huonetermostaatin avulla. Ceraheat-lämmittimen tuottama infrapunalämpö saa aikaan lämmöntunteen nopeasti, lämpö myös säteilee pehmeästi ja tasaisesti. Yksi Ceraheat-lämmitin riittää kattamaan jopa 15 m² kokoisen tilan olosuhteista riippuen.

Ceraheat on paloturvallinen ja sietää hyvin kosteutta – luotettava lämmönlähde mitä moninaisimmissa olosuhteissa

Ceraheat-lämmitin soveltuu käytettäväksi ulkona ja sisällä, niin pölyisissä kuin kosteissakin tiloissa – kotelointiluokka IP 54 takaa suojan pölyltä ja roiskevedeltä. Rakenteesta ja materiaaleista johtuen lämmitin on ruostumaton, äänetön ja hajuton. Ceraheat säilyttää toimintakykynsä vaihtelevissa olosuhteissa, myös pakkasella.

Ceraheat on paloturvallinen, sillä pöly ja lika eivät syty palamaan tai pala kiinni lämmönvastuspinnalla. Lämmittimessä ei ole hehkulankaa eikä se synnytä kipinöintiä. Ceraheat Classic -mallissa lämpötila nousee maksimissaan +225 °C:een, mikä takaa miellyttävän työskentelyilmapiirin lämmittimen läheisyydessä. Ceraheat TC -mallin pintalämpötila nousee maksimissaan +90°C:een, jolloin se täyttää viranomaisten antamat sähköturvallisuusmääräykset kotelointi- ja pintalämpötilavaatimusten osalta.

Ceraheat-lämmittimessä on edistyksellinen ja kestävä keraaminen lämmönvastus. Lämmönlähteenä toimii karkaistulla lasilla suojattu sähköä johtava metallioksidikerros, joka on nanoteknologisesti pinnoitettu. Se ei ole altis korroosiolle eikä ilman epäpuhtauksille ja on helppo pitää puhtaana, sillä lämpöelementin pinta on sileä ja tasainen.

Tyylikästä suomalaista muotoilua – helppo asentaa joko kattoon tai seinälle

Ceraheat-lämmittimen suunnittelussa on alusta asti otettu huomioon myös sisustuksellisuus. Keraamisen lämmityselementin ansiosta Ceraheat ei hohda monille infrapunalämmittimille tyypillistä punaista valoa lainkaan. Tyylikkään eleettömän pinnoitteen ja modernin muotoilunsa ansiosta Ceraheat-lämmitin sulautuu hyvin osaksi muuta sisustusta.

Lämmittimen kehysten perusväri on harmaa (RAL 7038). Lisäksi kehyksiä on saatavilla myös valkoisena tai mustana. Säteilevän pinnan värisävyvaihtoehdot ovat harmaa ja musta, valitse tyyliisi sopivin.

Ceraheat-lämmittimen hyötyjä vertailussa perinteisiin vastuslämmittimiin

Toisin kuin tavallisen sähkövastuksen tuottama lämpösäteily, Ceraheat-lämmittimen tuottama lämpösäteily on ominaisuudeltaan pitkäaaltoista. Ceraheat-lämpö ei siis lämmitä ilmaa, vaan esineitä ja ihmisiä, joihin se on kohdistettu.

Pitkäaaltoinen infrapunasäteily saa aikaan lämmöntunteen nopeasti. Infrapunalämpö säteilee pehmeästi ja tasaisesti, yksi Ceraheat-lämmitin riittää lämmittämään noin 10-15 m² kokoisen huoneen. Ceraheat on käytössä täysin äänetön – eikä lämpölaajenemisesta johtuvia ääniä synny.